Free cookie consent management tool by TermsFeed
Search
Close this search box.

O nás

Společnost Bezpečnostzavás.cz působící v Plzni vznikla spojením firem KP-TINEX a PPN Group, od kterých jsme převzali zkušenosti a léta praxe. Společně s námi do nově založené bezpečnostní agentury přešli zaměstnanci, kterých si velmi vážíme.

Naše agentura vykonává bezpečnostní služby v oblasti od ostrahy majetku a osob, po poradenství v oblasti bezpečí.

Zkušenosti agentury

Naši zaměstnanci úspěšně prošli bezpečnostní prověrkou organizace Národního bezpečnostního úřadu na stupeň “Vyhrazené”. A mimo jiné jsme i členy odborných sdružení, ve kterých aktivně působíme. Prostřednictvím profesního sdružení spolupracujeme s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně.

Disponujeme profesionálním týmem, který je kvalifikačně i osobnostně připraven přispívat k maximálnímu využití stávajících i moderních poznatků systémů ochrany objektu a jejich aplikaci do praxe.

Vzdělávání našich pracovníků

Vlastníme certifikované systémy řízení, jako jsou: “Systém řízení kvality dle ISO 9001” a “Bezpečnosti informací dle ISO 27001”. 

Jsme členy “Asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR” a “Svazu průmyslu a dopravy ČR”.

Bezpečnostní služby na klíč

Na základě vyhodnocení bezpečnostních rizik, stanovením množství a významu majetku, hrozbám, kterým je vystaven a v neposlední řadě zranitelnosti vůči možným hrozbám navrhneme klientovi vhodné bezpečnostní služby (fyzické ostrahy objektu, využívání technických prostředků a režimových opatření při ochraně objektu).

Provedeme realizaci bezpečnostních služeb v praxi a pravidelnou kontrolu navržených, přijatých bezpečnostních služeb.

Pojištění

Agentura je pojištěna na odpovědnost související s provozní činností podnikatelů, zabývající se ochranou cizího majetku na částku 10 milionů korun s možností navýšení částky až na 100 milionů korun.

Pár slov o nás

Pár slov o nás

Naši klienti